The Staggering Position

We'Re With The Werner.

Släktträff

Årliga släktträffen coming up
Nu är det snart dags för den årliga släktträffen. Den är en helig helg i min familj och släkt. Man kan under inga som helst omständigheter missa denna helgen, då blir man utesluten ur familjen kan jag säga med största säkerhet. Varje år är det en familj som har hand om den och dom är ansvariga för att hitta en plats där vi ska vara, dom ska anordna en femkamp (som tas på största största allvar). Dom fixar med mat och så vidare. Självklart betalar dom inte för allt själva utan vi har ett konto där vi sätter in pengar en gång i månaden som ska täcka nästan i alla fall alla utgifter. 
I år är det min bror och hans familj som har hand om det, och dom har hittat ett ställe i vimmerby där vi ska vara, det verkar hur fint som helst. Så nu sitter jag om vartannat och kollar efter boende i vimmerby. För det fanns tydligen inte plats för oss alla i ”lokalen” eller huset som de har hyrt så våran familj volontärade och ska hitta något i närheten:) 
Jag är så exalterad! Jag älskar släktträffar. Eftersom att vi har en så stor släkt så blir det inte så ofta som alla träffas. Så därför tycker jag verkligen verkligen att dessa helgerna är så värdefulla. Inte minst för alla barnen. Dom kommer komma ihåg dessa träffar för evigt och de drar dom verkligen närmare varandra vilket är bra för allt som komma skall både i tonåren och i resten av deras liv. Ibland är det som i alla familjer lite spänningar oss vuxna emellan, men under dessa helger så försöker vi alla att se bortom fel och brister och fokuserar på kärleken som också finns där.